Sponsor worden

Tafeltennisvereniging VVV heeft een groot aantal leden in uiteenlopende leeftijdscategorieën. In onze gezellige accommodatie slaan zowel jonge talenten als veteranen met veel plezier een balletje. De ambitie is om zowel prestatiegericht als recreatief tafeltennis in een gezonde balans te laten samengaan.

Wij bieden u de mogelijkheid om door middel van sponsoring de club te helpen met haar doelstellingen én mee te profiteren van onze positieve regionale uitstraling. Met bijvoorbeeld shirt- en/ of bordsponsoring kunt u snel en eenvoudig uw bedrijf extra aandacht geven. Steeds meer lokale media besteden aandacht aan onze vereniging. Daarbij biedt de VVV website ook tal van mogelijkheden.

Uw bedrijf/organisatie heeft verschillende sponsormogelijkheden; wij denken graag met u mee over de invulling van uw sponsorschap! U kunt altijd langskomen om ‘de sfeer te proeven’. In ons eigen clubgebouw ‘de batstee’ aan de Van Ruysdaellaan 95, nabij winkelcentrum Leidschenhage, staan de tafeltennistafels en koffie klaar.

Op deze pagina verschijnt binnenkort ook nog een overzicht van de verschillende sponsorpakketten en mogelijkheden.
Voor (meer) informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

tafeltennis Kom naar het Spelregelcafé bij VTV Nieuwegein op 8 december! Test je kennis van spelregels en duels tijdens deze middag, waar je in gesprek kunt gaan met bondscheidsrechters! Deelname is gratis www.nttb.nl/nieuws/spelregelcaf%C3%A9-2018-op-zaterdag-8-december pic.twitter.com/6NwzWPmD1C
04:56PM Nov 13
tafeltennis Wat een weekend in Tilburg! De 2 Jeugdranglijsttoernooien en het NK voor Studenten waren geslaagd, net zoals het NJK Para, waaraan dankzij de @JCFoundation meer deelnemers dan vorig jaar deelnamen! tafeltennis.nl/events/terugblik-op-een-drukbezocht-tafeltennisweekend/ pic.twitter.com/JaSDeP9iXo
03:29PM Nov 13