Fifty ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennisverenigingen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Tafeltennisvereniging VVV is een vereniging die hierop inspeelt en iedereen wil laten ervaren hoe laagdrempelig tafeltennis is, hoe gezellig het is en hoe fit je ervan wordt.

In het programma Fifty ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u elke week aan de slag om u fitter te voelen. Vanaf 14 juli 2017 wordt dit elke vrijdag georganiseerd onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Nadat u dit programma doorlopen heeft, is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Ook is er ruimte om dieper in te gaan op tafeltennistechniek als daar behoefte aan is. Het is een compleet programma waar iedereen welkom is. U betaalt  € 5 per keer en dat is inclusief een kopje koffie of thee. Op dit moment hebben we een aanbieding: tot en met juni 2018 betaalt u slechts € 20. Leuk idee om mee te doen? Er zijn 2 groepen: 1 groep van 10.00 - 12.00 uur (deze groep is momenteel vol) en 1 groep van 12.00 - 14.00 uur (hier zijn nog plekken vrij).

Dan graag even aanmelden bij: Clement de Rooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 16 31 82 90. Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen.

VVV is te vinden door vanaf de van Ruysdaellaan het bordje 'de Batstee' te volgen (via het fietspad). VVV speelt in de sportzaal die onderdeel is van de Maria Bernadetteschool.

Het volledige adres is:

Clubgebouw en hoofdlocatie De Batstee (bereikbaar via het fietspad)
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam
Telefoon accommodatie: 070 - 320 05 63

juni

TweeTTDaily
TweeTTDaily Challenge accepted! Dan to take on Jorg Rosskopf in a 1 set showdown! www.tabletennisdaily.com/forum/showthread.php?18017-Who-will-win-Dan-vs-Jorg-Rosskopf-Las-Vegas-2018
08:13PM Jun 22
tafeltennis Trinko Keen vertelt over zijn opvallende rentree in de tafeltenniswereld bij TTV Hercules! www.nttb.nl/nieuws/trinko-keen-%E2%80%98benieuwd-ik-nog-steeds-top-100-spelers-kan-verslaan%E2%80%99 pic.twitter.com/38PFFww2QJ
12:16PM Jun 22
tafeltennis Hoi Teun. We lopen inderdaad achter op ons oorspronkelijke plan maar het duurt nu echt niet lang meer, we zijn aan het testen. Maar je kan ook gewoon spelen zonder app hoor! pic.twitter.com/jQbI98pfNS