Fifty ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennisverenigingen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Tafeltennisvereniging VVV is een vereniging die hierop inspeelt en iedereen wil laten ervaren hoe laagdrempelig tafeltennis is, hoe gezellig het is en hoe fit je ervan wordt.

In het programma Fifty ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u elke week aan de slag om u fitter te voelen. Dit wordt elke vrijdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur georganiseerd onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Nadat u dit programma doorlopen heeft, is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Ook is er ruimte om dieper in te gaan op tafeltennistechniek als daar behoefte aan is. Het is een compleet programma waar iedereen welkom is.

Voor wekelijkse deelname plus een kop koffie of thee betaalt u een contributie van € 110 per verenigingsjaar (1 juli 2019 t/m 30 juni 2020). Stapt u gedurende het seizoen in, dan wordt de contributie naar rato berekend.
Leuk idee om mee te doen? Dan graag even aanmelden bij: Clement de Rooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 16 31 82 90. Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen.

VVV is te vinden door vanaf de van Ruysdaellaan het bordje 'de Batstee' te volgen (via het fietspad). VVV speelt in de sportzaal die onderdeel is van de Maria Bernadetteschool.

Het volledige adres is:

Clubgebouw en hoofdlocatie De Batstee (bereikbaar via het fietspad)
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam
Telefoon accommodatie: 070 - 320 05 63

juni

juli

ittfworld Is it a tiger? Is it a bee? ... No, it's Jang Woojin! pic.twitter.com/11rR2vVkam
03:46AM Jun 18
VVVTafeltennis
VVVTafeltennis Gisteren heeft VVV met een ploeg van 13 man (en niet te vergeten de supporters!) weer deelgenomen aan het Taverzo voetbaltoernooi. De vaste kern was bijna weer compleet en dit jaar aangevuld met jonge aanwas.... www.facebook.com/187898131245070/posts/2540541999313993/
07:22PM Jun 17