Fifty ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennisverenigingen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Tafeltennisvereniging VVV is een vereniging die hierop inspeelt en iedereen wil laten ervaren hoe laagdrempelig tafeltennis is, hoe gezellig het is en hoe fit je ervan wordt.

In het programma Fifty ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u elke week aan de slag om u fitter te voelen. Dit wordt elke vrijdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur georganiseerd onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Nadat u dit programma doorlopen heeft, is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Ook is er ruimte om dieper in te gaan op tafeltennistechniek als daar behoefte aan is. Het is een compleet programma waar iedereen welkom is.

Voor wekelijkse deelname plus een kop koffie of thee betaalt u € 5 per keer of een contributie van € 100 per verenigingsjaar (1 juli t/ 30 juni). Stapt u gedurende het seizoen in, dan wordt de contributie naar rato berekend.
Leuk idee om mee te doen? Dan graag even aanmelden bij: Clement de Rooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 16 31 82 90. Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen.

VVV is te vinden door vanaf de van Ruysdaellaan het bordje 'de Batstee' te volgen (via het fietspad). VVV speelt in de sportzaal die onderdeel is van de Maria Bernadetteschool.

Het volledige adres is:

Clubgebouw en hoofdlocatie De Batstee (bereikbaar via het fietspad)
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam
Telefoon accommodatie: 070 - 320 05 63

ittfworld #BREAKING #83 Wang Chuqin knocked out #6 Hugo Calderano 4-2 from #ITTFWorldTour #2019HUNopen pic.twitter.com/oJ74WOaStr
05:58PM Jan 19
ittfworld This men's singles quarterfinal is happening now in #Budapest . Follow all the action on tv.ITTF.com #2019HUNopen #ITTFWorldTour pic.twitter.com/c1oRJJsgvA
04:20PM Jan 19
ittfworld This is what Zhu Yuling has to share after recovering 1-3 in the semifinal. #2019HUNopen #ITTFWorldTour pic.twitter.com/01vRWH6u5j
03:19PM Jan 19
ittfworld #GoldenSelfie with Seamaster #ITTFWorldTour #2019HUNopen mixed doubles champions Xu Xin & Liu Shiwen pic.twitter.com/uaErqg8raN