Fifty ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennisverenigingen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Tafeltennisvereniging VVV is een vereniging die hierop inspeelt en iedereen wil laten ervaren hoe laagdrempelig tafeltennis is, hoe gezellig het is en hoe fit je ervan wordt.

In het programma Fifty ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u elke week aan de slag om u fitter te voelen. Vanaf 6 juli 2018 wordt dit elke vrijdag georganiseerd onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Nadat u dit programma doorlopen heeft, is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Ook is er ruimte om dieper in te gaan op tafeltennistechniek als daar behoefte aan is. Het is een compleet programma waar iedereen welkom is.
U betaalt € 5 per keer of € 100 t/m juni 2019 en dat is inclusief een kopje koffie of thee. Er zijn 2 groepen: 1 groep van 10.00 - 12.00 uur en 1 groep van 12.00 - 14.00 uur.
Leuk idee om mee te doen? Dan graag even aanmelden bij: Clement de Rooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 16 31 82 90. Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen.

VVV is te vinden door vanaf de van Ruysdaellaan het bordje 'de Batstee' te volgen (via het fietspad). VVV speelt in de sportzaal die onderdeel is van de Maria Bernadetteschool.

Het volledige adres is:

Clubgebouw en hoofdlocatie De Batstee (bereikbaar via het fietspad)
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam
Telefoon accommodatie: 070 - 320 05 63

tafeltennis Kom naar het Spelregelcafé bij VTV Nieuwegein op 8 december! Test je kennis van spelregels en duels tijdens deze middag, waar je in gesprek kunt gaan met bondscheidsrechters! Deelname is gratis www.nttb.nl/nieuws/spelregelcaf%C3%A9-2018-op-zaterdag-8-december pic.twitter.com/6NwzWPmD1C
04:56PM Nov 13
tafeltennis Wat een weekend in Tilburg! De 2 Jeugdranglijsttoernooien en het NK voor Studenten waren geslaagd, net zoals het NJK Para, waaraan dankzij de @JCFoundation meer deelnemers dan vorig jaar deelnamen! tafeltennis.nl/events/terugblik-op-een-drukbezocht-tafeltennisweekend/ pic.twitter.com/JaSDeP9iXo
03:29PM Nov 13
tafeltennis Vandaag over een week: de dubbele interland in Wageningen. Kom ook #TeamNL Tafeltennis aanmoedigen! tafeltennis.nl/dubbele-interland/ pic.twitter.com/jdiVbwTmgu
11:20AM Nov 13
ittfworld YOU decide if this crazy rally between Ding Ning & Suh Hyowon can be the Star Point at the 2018 #ITTFStarAwards !!! Vote now for your favourite point of the year now at ITTF.com/ittf-star-awards pic.twitter.com/AMkGHnifPu