Fifty ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennisverenigingen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Tafeltennisvereniging VVV is een vereniging die hierop inspeelt en iedereen wil laten ervaren hoe laagdrempelig tafeltennis is, hoe gezellig het is en hoe fit je ervan wordt.

In het programma Fifty ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u elke week aan de slag om u fitter te voelen. Vanaf 6 juli 2018 wordt dit elke vrijdag georganiseerd onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Nadat u dit programma doorlopen heeft, is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Ook is er ruimte om dieper in te gaan op tafeltennistechniek als daar behoefte aan is. Het is een compleet programma waar iedereen welkom is.
U betaalt € 3 per keer of € 100 t/m juni 2019 en dat is inclusief een kopje koffie of thee. Er zijn 2 groepen: 1 groep van 10.00 - 12.00 uur en 1 groep van 12.00 - 14.00 uur.
LET OP !!! VAN 6 JULI t/m 27 JULI ALLEEN VAN 10.00 – 12.00 UUR.
Leuk idee om mee te doen? Dan graag even aanmelden bij: Clement de Rooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 16 31 82 90. Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen.

VVV is te vinden door vanaf de van Ruysdaellaan het bordje 'de Batstee' te volgen (via het fietspad). VVV speelt in de sportzaal die onderdeel is van de Maria Bernadetteschool.

Het volledige adres is:

Clubgebouw en hoofdlocatie De Batstee (bereikbaar via het fietspad)
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam
Telefoon accommodatie: 070 - 320 05 63

Geen activiteiten gevonden

tafeltennis Deze nog niet gezien? Vandaag begon ook voor Britt het EK echt. #ITTFEuros2018 twitter.com/TeamNLtweets/status/1042148755904974850
07:29PM Sep 19
tafeltennis Ben jij handig met video, wil je meer weten over Livestreaming en vind je het leuk om een paar keer per jaar te helpen met het Livestreamen van onze topevenementen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. #vacature #vrijwilliger pic.twitter.com/zVvj9d5jWy
06:45PM Sep 19
tafeltennis Laurens Tromer verliest zijn 3e wedstrijd en is helaas uitgeschakeld pic.twitter.com/A5B6wXWwUw
04:15PM Sep 19
tafeltennis Ewout Oostwouder wint zijn groep en is door naar de volgende ronde! #TeamNL #ITTFEuros2018 pic.twitter.com/9eFlP6pHR5
04:14PM Sep 19
tafeltennis Is tafeltennis daar onderdeel van? (Wij nemen aan van wel!)
04:10PM Sep 19