Beste (ex-)VVV’ers en vrinden,

Wellicht heb je het al gehoord: VVV bestaat in september 2021 maar liefst 75 jaar!!! En dit zouden we graag met jullie willen vieren.

Aangezien we nog midden in de coronacrisis zitten, is het natuurlijk niet duidelijk of we tegen die tijd bij elkaar mogen komen. Het is dan ook lastig om concreet iets georganiseerd te krijgen maar we willen toch alvast beginnen met het smeden van plannen. Zou het niet leuk zijn om met z’n allen een groot feest te vieren? Jawel toch!?

Ondanks dat de toekomst onduidelijk is, hebben we uiteraard al wel een idee hoe we dit willen gaan doen. Daar kunnen we wel wat bij hulp gebruiken. Uiteraard zullen we ook zelf mensen benaderen, maar als je nu al niet kunt wachten om ons te helpen er een geslaagd feest te maken, neem dan contact op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef dan je naam door zodat je in een ‘vrijwilligerspoule’ terecht komt, waarbij we gaan kijken waar we je - uiteraard in overleg - in zouden kunnen delen. Dit kan voor zowel de voorbereiding als voor de dag zelf zijn.

Wordt vervolgd en hopelijk kunnen wij er na de zomer een feest van maken!

Met een vriendelijke groet vanuit de organisatie en de beste wensen voor het nieuwe jaar, verblijven wij

Rick Bierhuis en Mandy Wagner
(Team SeventyFive)

Geen activiteiten gevonden