Laatste nieuws

Blue Flower

Zoals wij gisteravond via mail, website en Facebook al bekend hebben gemaakt mag VVV helaas nog niet open. Gisteren, 30 juni, is er bij de gemeente een overleg geweest met betrekking tot “oude sportlocaties". Gisteravond laat hebben wij een mail ontvangen van de gemeente met daarin een voor ons teleurstellende mededeling. Een deel van deze mail ziet u hier onder. 

Beste sportaanbieders, 

We kijken allemaal uit naar 1 juli om ook weer te kunnen starten met de binnensportactiviteiten. Helaas is de gemeente geconfronteerd met een aanvulling van de Vereniging van Sport en gemeenten op het protocol van NOC/NSF, waarin staat dat de ventilatie bij sporthallen die gebouwd zijn vóór 1992 niet voldoende is om in deze coronatijd te kunnen sporten. 

Gebouwen kunnen tussentijds gerenoveerd of gemoderniseerd zijn. De gemeente doet met spoed onderzoek naar de ventilatie van deze locaties om ze te boordelen op geschiktheid. De gemeente onderzoekt ook alternatieve mogelijkheden voor ventilatie zodat de locaties zo snel mogelijk in gebruik genomen kunnen worden. 

Dit betekent dat sportaanbieders die sporten op de onderstaande locaties tot nader bericht nog niet kunnen starten met binnensportactiviteiten: 

De Tas, De Bocht, Forum², Kastelenring, Pr. Carolinalaan, Leenkamp, De Oude Bleijk, Ruysdaellaan, Vijverhof en Parachute 

We begrijpen dat de teleurstelling groot is, de gemeente is hier ook door verrast. We doen ons uiterste best om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. 

Zoals blijkt uit het bovenstaande kunnen en mogen wij dus tot nader order niet open. Hopelijk gaat het spoedonderzoek snel van start zodat wij wellicht toch binnen afzienbare tijd weer van start kunnen. Zodra er weer nieuws is laten wij dit zo snel mogelijk weten via de website, facebook en andere kanalen. 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur VVV 

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

Geen activiteiten gevonden

Twitter