Laatste nieuws

Blue Flower

Op zaterdag 23 juni a.s. is weer het traditionele VVV BBQ-toernooi als afsluitend toernooi van het seizoen 2017-2018. De inschrijving moet nog een beetje op gang komen.
Het enkelspel toernooi begint om ca. 11.00 uur en eindigt om ca. 17.30 uur. Direct hierna is de prijsuitreiking en de huldiging van de kampioenen van de voorjaarscompetitie 2017-2018. Om 18.00 uur begint de BBQ.

Ook dit jaar zal er weer een I-Pong-toernooi plaatsvinden, waarvoor je je op de dag zelf kan inschrijven. Wie volgt Frank op en mag zich een jaar lang I-Pong-koning van VVV noemen?

Op de dag zelf zal Visboer Floris er met de inmiddels tot een traditie uitgegroeide viskar staan met overheerlijke Hollandse Nieuwe (haring dus), die tegen een kleine vergoeding te koop zal zijn.

Deelname aan het toernooi is gratis. De BBQ kost 6,50 euro. Hierbij de regel: inschrijven = betalen op de dag zelf.
De inschrijving sluit op dinsdag 19 juni.

Mocht je nog aan het toernooi willen meedoen en/of willen komen BBQ-en, geef dit dan nog even door aan Mark van 't Walderveen. Dit kan door hem een mailtje te sturen met je naam (of meerdere) en waaraan je wilt deelnemen. Ook ouders en oud-leden zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om mee te komen doen of mee te BBQ-en.

Om 20.00 uur is er ook nog live voetbal (Duitsland-Zweden) te zien van het WK voetbal (helaas zonder Oranje).


Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter