Normaal gesproken is de zaal van tafeltennisvereniging VVV op vrijdagochtend en –middag het decor voor het Fifty+ViTT-programma. Op vrijdag 6 april, World Table Tennis Day, was er echter een speciale editie van dit succesvolle vitaliteitsprogramma voor 50+’ers. De zaal was namelijk omgebouwd tot ‘speelterrein’: er kon nog steeds getafeltennist worden, maar dan wel nét even anders. Zo stond er bijvoorbeeld een tafel die twee keer zo lang was als gebruikelijk, er was een tafel waarop boter-kaas-en-eieren kon worden gespeeld en er waren twee tafeltennistafels in een vierkant geplaatst, waardoor er vier spelers tegelijk konden spelen, allemaal achter hun eigen helft.

De dag begon om 10 uur met een kop koffie of thee en daarna konden de 50+’ers aan de slag. Bij het reguliere Fifty+Vitt-programma zijn de spelers opgesplitst in twee groepen met verschillende starttijden, maar speciaal voor vandaag was iedereen tegelijk gekomen en was het lekker druk. De twintig spelers werden verdeeld over de verschillende tafels en na een tijdje werd er gerouleerd, waardoor iedereen alle spellen en opstellingen uit kon proberen. Daarnaast kon er, als het even te druk was, in de kantine geklaverjast worden en tussendoor was er tijd voor een drankje en een praatje. De verschillende spellen vergden wel wat oefening en was het even wennen, maar uiteindelijk had iedereen het erg naar zijn zin.

Hieronder een kleine impressie.

Geen activiteiten gevonden

tafeltennis Deze nog niet gezien? Vandaag begon ook voor Britt het EK echt. #ITTFEuros2018 twitter.com/TeamNLtweets/status/1042148755904974850
07:29PM Sep 19
tafeltennis Ben jij handig met video, wil je meer weten over Livestreaming en vind je het leuk om een paar keer per jaar te helpen met het Livestreamen van onze topevenementen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. #vacature #vrijwilliger pic.twitter.com/zVvj9d5jWy
06:45PM Sep 19
tafeltennis Laurens Tromer verliest zijn 3e wedstrijd en is helaas uitgeschakeld pic.twitter.com/A5B6wXWwUw
04:15PM Sep 19
tafeltennis Ewout Oostwouder wint zijn groep en is door naar de volgende ronde! #TeamNL #ITTFEuros2018 pic.twitter.com/9eFlP6pHR5
04:14PM Sep 19
tafeltennis Is tafeltennis daar onderdeel van? (Wij nemen aan van wel!)
04:10PM Sep 19