Laatste nieuws

Blue Flower

Normaal gesproken is de zaal van tafeltennisvereniging VVV op vrijdagochtend en –middag het decor voor het Fifty+ViTT-programma. Op vrijdag 6 april, World Table Tennis Day, was er echter een speciale editie van dit succesvolle vitaliteitsprogramma voor 50+’ers. De zaal was namelijk omgebouwd tot ‘speelterrein’: er kon nog steeds getafeltennist worden, maar dan wel nét even anders. Zo stond er bijvoorbeeld een tafel die twee keer zo lang was als gebruikelijk, er was een tafel waarop boter-kaas-en-eieren kon worden gespeeld en er waren twee tafeltennistafels in een vierkant geplaatst, waardoor er vier spelers tegelijk konden spelen, allemaal achter hun eigen helft.

De dag begon om 10 uur met een kop koffie of thee en daarna konden de 50+’ers aan de slag. Bij het reguliere Fifty+Vitt-programma zijn de spelers opgesplitst in twee groepen met verschillende starttijden, maar speciaal voor vandaag was iedereen tegelijk gekomen en was het lekker druk. De twintig spelers werden verdeeld over de verschillende tafels en na een tijdje werd er gerouleerd, waardoor iedereen alle spellen en opstellingen uit kon proberen. Daarnaast kon er, als het even te druk was, in de kantine geklaverjast worden en tussendoor was er tijd voor een drankje en een praatje. De verschillende spellen vergden wel wat oefening en was het even wennen, maar uiteindelijk had iedereen het erg naar zijn zin.

Hieronder een kleine impressie.
Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

apr
13

16:00 - 22:00

apr
20

16:00 - 22:00

Twitter

TweeTTDaily
TweeTTDaily 5 Key Secrets To Improve Your Consistency #tabletennis www.youtube.com/watch?v=Uhxz0geJN5Q
04:07PM Mar 26
ittfworld
ittfworld This could have been SO much worse Wait for it... #ITTFWorldTour #QatarOpen pic.twitter.com/2pePo6niUq
04:00PM Mar 26
tafeltennis
tafeltennis Voetballers en tafeltennis... :-) twitter.com/FrankStout/status/1110205662754209793
03:15PM Mar 26
tafeltennis
tafeltennis Ping Pong Alkmaar gaat met behulp van de ITTF aan de slag met een groot maatschappelijk tafeltennisproject. www.nttb.nl/nieuws/ping-pong-alkmaar-ontvangt-ittf-steun-voor-nieuw-project pic.twitter.com/ELNWH3IFur
02:23PM Mar 26
ittfworld
ittfworld Behind The Scenes in Doha! www.instagram.com/ittfworld #ITTFWorldTour #QatarOpen pic.twitter.com/rssiI3xd8R
02:00PM Mar 26