Laatste nieuws

Blue Flower


Vanaf a.s. maandag 23 mei gaan we weer beginnen met de VVV Duo competitie 2016. Dit jaar was er geheel geen mail voor uitgestuurd, maar we zitten weer vol met in totaal 25 teams.

We hebben dit jaar wel nieuwe uitdagers gevonden (Noppenboys [kampioen in de B-klasse vorig jaar]) voor de kampioenen in de A-Klasse van de voorgaande 4 jaren (The Champions cq Undefeatable) die de strijd met hun zullen aangaan. Ook gaan voor het eerst dit jaar jeugdspelers meedoen in de A-Klasse onder de naam Kippie (Job en Dimitri). Ook in de B-Klasse nieuwe deelnemers (Schnitzelkoerier). Wat is dat toch met dat eten allemaal. Ook in de C-Klasse nieuwe teams (team GeNiaal (heb ik zelf bedacht), De Polsmits en we zien weer een oude bekende, de dochter van Sonja, Joyce, die het team De Langelaantjes compleet maakt.

Ik heb in totaal 25 aanmeldingen gekregen voor de duo competitie. Voor mij als regelateur van dit evenement, komt dit natuurlijk niet lekker uit, maar ik heb het volgende bedacht.

8 Teams in de A-Klasse, 8 teams in de B-Klasse en tenslotte 9 teams in de C-Klasse. Ik heb in de A- en B-Klasse 2x een 4-kamp met daarna een vervolgfase voor iedereen en in de C-Klasse op de maandag een 5-kamp en op de donderdag een 4-kamp. Voor nr. 5 op de maandagavond is het helaas na de poulefase al afgelopen, maar anders kom ik met het schema in de problemen.

Dit vraagt voor de maandagavond voorkeur in de C-klasse wel voor wat problemen, want ik heb hierin 2 extra rondes. Daarom heb ik hiervoor een apart schema gemaakt, met sommige wedstrijden op een dinsdag of woensdagavond erbij ingepland. Dit vraagt aan de teams wat onder elkaar regelen, maar daar vertrouw ik wel op dat dit goedkomt. Mocht je van iemand geen mailadres hebben, dan kan je dit altijd bij mij opvragen.

Ik ben tot de volgende indeling gekomen (zie bijlage voor deelnemers en speelschema).

A-Klasse maandag: De Bierbuikjes, The Underdogs, The Almighty dragon and his conquerors (hoe kom je erop!!!!) en de Noppenboys.
A-Klasse donderdag: Undefeatable, Rally, De Babbelaars en Kippie.

B-Klasse maandag: Big Brother, YEG, Robbus en de Schnitzelkoerier.
B-Klasse donderdag: De Napoleons, Beach Boys, MaHa en Girls just wanna have fun.

C-Klasse maandag: The Racers, DuoTJe, Ferrari's, GeNiaal en Hotel California.
C-Klasse donderdag: ChaMaJo, De Polsmits, De Langelaantjes en Gezelligheid

Maandagavond 23 mei is de 1e avond dat we gaan beginnen en donderdag 26 mei de 1e avond voor de voorkeur donderdag.

Ik zal maandag- en donderdagavond zelf ook aanwezig zijn, zodat jullie met eventuele vragen bij mij terecht kunnen.


Ik wens jullie veel plezier de komende weken en tot maandag of donderdag avond.


Mark van 't Walderveen
Regelateur VVV Competitie 2016


Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

Twitter