Laatste nieuws

Blue Flower

Met enige regelmaat zullen de senioren trainingen op zondagochtend van 10-12.00u worden verzorgd door spelers uit de selectiegroep. Hieronder de voorlopige data. Mogelijk wijzigt hier nog eea in en/of wordt eea aangevuld. Daarom zal dit nieuwsbericht met enige regelmaat worden bijgewerkt.

10 Januari    : Wessel van het Walderveen
17 Januari    : Job Verhoeven
24 Januari    : Geen masterclass ivm NK
31 januari     : Nolan Schultz en Patrick Bruijne
07 Februari   : Rick Bierhuis

14 Februari   : Tarik Zeelenberg


Hieronder een sfeerverslag van de masterclass van 29 november door Martin Janssen

Vanochtend nam Wessel van ‘t Walderveen het stokje over. Na vrij inspelen gaf hij de groep de instructies voor de diverse oefeningen. Hij had vandaag de primeur met een onregelmatigheidsoefening: niet alleen hersenbreker (tot 2 tellen J) maar blijkbaar ingewikkeld in uitvoering. Het gaf de nodige hilarische situaties: op verkeerde been staan en naar verkeerde hoek gaan. Je denkt in patronen en kijkt niet naar de tegenstander of bal. Wessel liep alle tafels af voor korte evaluatie en correcties. Hartstikke goed en leuk.

Pim (tot 14.00u J) en Frank gaven instructies bij de robot die onverstoorbaar ballen bleef aangeven; om moe van te worden. Om 12.00u werd de masterclass met wederzijdse dankzegging afgesloten. Wederom een geslaagde masterclass.











Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter