Laatste nieuws

Blue Flower

Op 10 september hield VVV in de nieuwe dependance een open dag voor jeugd van 8-12 jaar, zodat de kinderen een kennis konden maken met VVV en de tafeltennissport.  De drukte viel enigszins tegen, maar het evenement was er niet minder geslaagd om.   Allee deelnemers deden heel enthousiast mee met Tablestars oefeningen en er was een demon van Werff en Patrick.

Vally had vanuit de regio het opzetten van de dependance gestimuleerd en een heel team heeft de organisatie vervolgens op zich genomen. Robin deed de coordinatie; Robin, Julien, Paul en Vally gingen alle scholen uit de omgeving af om publiciteit te maken, Mandy ontwierp prachtige flyers en poster voor de scholieren en een heel gezelschap van het VVV kader liet zich op de dag zelf zien om te helpen. Ymke, Bart, Martin, Werff, Patrick en het kernteam waren allemaal aanwezig.

Erg goed nieuws is, dat wij Fadil Bibuljica bereid hebben gevonden om als (gediplomeerde) trainer de introductiecursus te geven.   Deze cursus ging overigens erg succesvol van start met 14 deelnemers en dat is een prima resultaat.

Er kwamen ook veel ouders kijken en w ehebben louter positieve reacties gehoord.  Als het zo doorgaat, groeit er een prachtige tweede poot voor VVV. Prima voor onze sport!

Ik heb wat plaatjes geschoten en die kun je HIER vinden.

Groet, Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Twitter