Prestatie Programma

Het Prestatie Programma is ontwikkeld voor VVV Jeugdleden die meer willen dan af en toe een balletje slaan!

Door het Prestatie Programma kun je snel een betere tafeltennisser worden, sneller dan wanneer je gewoon af en toe naar een training gaat. Als je deelneemt aan het Prestatie Programma, train je minstens drie keer in de week bij VVV, maar bovendien krijg je een persoonlijk begeleider. Die begeleider kijkt elke 3-4 maanden wat er goed gaat en waar je nog meer kunt verbeteren. Dat wordt met jou en jouw ouders/verzorgers besproken en jullie maken dan een nieuw plan voor de volgende periode. Op die manier ga je hard vooruit!

Om mee te kunnen doen, kun je je het best melden bij Werff Thomas. Hij kan je meer vertellen over het Prestatie Programma en je wat documentatie meegeven. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met jou en je ouders/verzorgers om de zaak verder te bespreken.

Geen activiteiten gevonden

tafeltennis Deze nog niet gezien? Vandaag begon ook voor Britt het EK echt. #ITTFEuros2018 twitter.com/TeamNLtweets/status/1042148755904974850
07:29PM Sep 19
tafeltennis Ben jij handig met video, wil je meer weten over Livestreaming en vind je het leuk om een paar keer per jaar te helpen met het Livestreamen van onze topevenementen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. #vacature #vrijwilliger pic.twitter.com/zVvj9d5jWy
06:45PM Sep 19
tafeltennis Laurens Tromer verliest zijn 3e wedstrijd en is helaas uitgeschakeld pic.twitter.com/A5B6wXWwUw
04:15PM Sep 19
tafeltennis Ewout Oostwouder wint zijn groep en is door naar de volgende ronde! #TeamNL #ITTFEuros2018 pic.twitter.com/9eFlP6pHR5
04:14PM Sep 19
tafeltennis Is tafeltennis daar onderdeel van? (Wij nemen aan van wel!)
04:10PM Sep 19