Lidmaatschap en contributie

VVV is jouw beste keuze in deze regio als je een tafeltennisvereniging zoekt waar enthousiasme voor de sport hand in hand gaat met plezier, gezelligheid en vriendschap. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw, al heel goed of nog beginnend... bij VVV ben je van harte welkom.

VVV timmert hard aan de weg en heeft een unieke trainingsopzet voor jeugd, al vanaf 5 jaar. Trouwens, we hebben ook leden van 80+ want tafeltennis is voor elke leeftijd. Bij VVV kun je spelen op ieder gewenst niveau; van af en toe een balletje slaan tot veelvuldig trainen en competitie en toernooien spelen.  Kom gerust eens langs (zie het Training rooster voor de openingstijden) om te proberen, de sfeer te proeven of een proeftraining mee te doen. Je kunt 3x gratis mee doen. Wij hebben batjes, tafels, ballen en een drankje, dus je hoeft alleen sportkleding en - schoenen mee te nemen.
De sportstrippenkaart van de Gemeente Leidschendam-Voorburg biedt ook de mogelijkheid om een proefles mee te doen.
Je kunt je op de avond zelf melden bij de trainer of barman/vrouw van dienst maar indien je vragen hebt kun je ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zo enthousiast dat je lid wil worden? Meer informatie over het aanmelden als lid via penningmeester Ans van der Steen of een van de trainers. Je kunt hen aanschieten als je bij de club bent. Het inschrijfformulier ligt in het clubgebouw, maar is ook onder deze pagina te downloaden. Voor vragen over lidmaatschap of voor het doorgeven van (adres)wijzigingen kun je de penningmeester ook een bericht sturen via de contact pagina van de website.

Het rekeningnummer van VVV is:
NL57INGB0001687182 t.n.v. Tafeltennisvereniging VVV

Wil je gewoon een keer komen spelen zonder lid te worden. Dat kan ook; kosten bedragen 5 euro per persoon af te rekenen bij de barman/vrouw van dienst.

Contributie

De contributies zijn per 1 januari 2018 aangepast. Onderstaande tarieven gelden voor nieuwe leden vanaf 1 jan 2018 en voor bestaande leden vanaf 1 juli 2018.
Tussen haakjes de tarieven voor de aanpassing.

Basislidmaatschap per jaar
Junioren t/m 9 jaar €158 (was 155)
Junioren t/m 12 jaar €178 (was 175)
Junioren t/m 17 jaar €188 (was 185)
Senioren €198 (was 195)

Er wordt een eenmalig inschrijfgeld van 5 euro gerekend. De contributie wordt per jaar opnieuw bere­kend en dient vooraf via de toegezonden rekening, te worden voldaan. Het verenigingsjaar loopt tot 1 juli.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap voor het volgende verenigingsjaar dient voor 1 juni schriftelijk te gebeuren via info@ ttv-vvv.nl

Ooievaarspas

VVV stimuleert de tafeltennissport en wil daarom dat zoveel mogelijk mensen aan deze sport deelnemen. En we vinden dat de contributie geen hindernis moet zijn voor deelname: daarom is VVV verheugd over het bestaan van de Ooievaarspas! Het maakt de sport toegankelijker en dat is belangrijk voor zowel de sporter als VVV. Mensen die recht hebben op een Ooievaarspas zijn dus van harte welkom bij VVV. Hoe gaat VVV met bezitters van de Ooievaarspas om? Het bezit van een pas is eigenlijk niet relevant! De penningmeester moet op de hoogte zijn, maar voor de rest is er geen verschil met VVV-ers die geen pas bezitten! Als bezitter kun je gewoon gebruik maken van alle faciliteiten van VVV!

Als je competitie wilt spelen heb je een ruime keuze.
Voor jeugd en senioren is er de reguliere NTTB competitie. Een team heeft drie teamleden die elk drie singles spelen en één dubbel. In totaal dus 10 partijen. Partijen zijn best-of-five, ofwel drie gewonnen games tot 11.
Senioren hebben daarnaast ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor NTTB duo of UBT competitie.
De NTTB duo competitie kost wat minder tijd dan de reguliere NTTB competitie, want teams hebben maar twee deelnemers, die elk twee singles spelen en één dubbel. In totaal dus 5 partijen. Partijen zijn best-of-five, ofwel drie gewonnen games tot 11.

UBT competitie is vergelijkbaar met de NTTB duo competitie maar de partijen zijn best-of-three, ofwel twee gewonnen games, maar dan tot 21. De service wisselt elke vijf punten, niet elke twee. Zeg maar de 'oude' tafeltennisregels. Uitwedstrijden zijn in Den Haag en regio.

Als je als lid wilt deelnemen aan de competitie, moet er extra toeslag betaald worden.

Competitietoeslag per jaar
Jeugd (NTTB) €34
Senioren (NTTB) €52
UBT €8

Bij competitiewedstrijden is het dragen van Clubkleding (VVV shirt) verplicht.

Bijlagen:
Bewaar het bestand inschrijfformulier20162017.docxinschrijfformulier20162017.docx[ ]???30 kB

juni

TweeTTDaily
TweeTTDaily Challenge accepted! Dan to take on Jorg Rosskopf in a 1 set showdown! www.tabletennisdaily.com/forum/showthread.php?18017-Who-will-win-Dan-vs-Jorg-Rosskopf-Las-Vegas-2018
08:13PM Jun 22
tafeltennis Trinko Keen vertelt over zijn opvallende rentree in de tafeltenniswereld bij TTV Hercules! www.nttb.nl/nieuws/trinko-keen-%E2%80%98benieuwd-ik-nog-steeds-top-100-spelers-kan-verslaan%E2%80%99 pic.twitter.com/38PFFww2QJ
12:16PM Jun 22
tafeltennis Hoi Teun. We lopen inderdaad achter op ons oorspronkelijke plan maar het duurt nu echt niet lang meer, we zijn aan het testen. Maar je kan ook gewoon spelen zonder app hoor! pic.twitter.com/jQbI98pfNS
11:26AM Jun 22
tafeltennis Afgelopen week hebben er l maar liefst Table Stars trainer workshops plaatsgevonden. In juni zijn er workshops gegeven: in totaal ontvingen we inschrijvingen! In september is de laatste, zie www.nttb.nl/nieuws/update-127-deelnemers-gratis-table-stars-trainer-workshop-iedere-afdeling pic.twitter.com/KAcmIPXoc9
11:24AM Jun 22