Laatste nieuws

Blue Flower

Deze zaterdag vond voor dames en heren 1 van VVV de start plaats van de voorjaarscompetitie. Beide teams mochten zich bewijzen in de eerste divisie, een niveau dat we in Leidschendam-voorburg tientallen jaren niet meer gezien hebben. De heren ontvingen Bijmaat 1. Matthijs  speelde een behoorlijke partij, maar nadat hij in de tweede game net verloor met 16-18, wilde het in de derde niet meer lukken. 0-1 achter. Werff, die bij Pecos wel op dit niveau heeft gespeeld, won zijn eerste partij wel soepel met 3-0.

Als derde man trad 'new kid on the block' Nolan aan, die vorig jaar nog in team 2 derde divisie speelde. Nolan liet zich bij de clubkamioenschappen al positief zien en hij bleek niet erg onder de indruk van de officiële setting met bondsscheidrechters.  Hij stuurde zijn tegenstander brutaal met 3-0 terug naar de hoek.  Na de gewonnen dubbel zag het er goed uit voor VVV: 3-1, maar juich nooit te vroeg.

Werff (op het nippertje) en Matthijs leverden hun partijen in.  Nolan verbaasde vervolgens alle aanwezigen door ook de tweede heer te verslaan.  Dat de eerste divisie een fors niveau hoger is, bleek toen Werff een tweede single verloor. Nolan kon zijn stunt tegen de eerste heer niet verder uitbouwen, maar Matthijs voorkwam netjes een eerste nederlaag door de laatste single mooi te winnen. 5-5. Geen slecht resultaat, maar er zit nog wel meer in dit team.

Kniezen

Trouwens: Werff kennende zit het verlies van twee singles hem niet lekker, maar ik zag hem niet lang kniezen.  Dat moet natuurlijk zijn, omdat hij wegdroomde over de verandering die zich in huize Thomas-Laros over 6 maanden gaat voltrekken :-).   Oh, wist je het niet? Esther en Werff worden vader en moeder. Is dat leuk of niet?

Dames

De dames gingen voor een kansloze missie, want zij moesten aantreden tegen Scyedam 2, dat duidelijk kampioenskandidaat is. De VVV dames gaven goed partij, maar de eerljikheid gebiedt te zeggen dat de Scyedam-dames een stap verder zijn. 0-10 voor Scyedam. We hadden overigens met dit team olympisch kampioene paralympics 2012 Kelly van Zon over de vloer. Hoe gaaf is dat! Kelly beweegt moeilijk, maar liet ons even zien wat een soepele pols vermag.

Oh, tafeltennis is *zo'n* gave sport!

Heren 2

Afgelopen zaterdag ging het nieuwe team 2 ook weer aan de bak. Dit seizoen met nieuwe aanwinst Wessel van het Walderveen. Na vorig seizoen derde divisie hunkerden de mannen naar een overwinning in de hoofdklasse. Het eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. 5-5. Rick en Tim wonnen 2 potjes en Wessel, die nog moest wennen aan de ambiance van de zaterdag pakte ook nog een potje. Geen slecht begin van het seizoen, maar de mannen willen zeker weer voor promotie gaan!

Leuk team, waar zeker nog mooi potentieel in zit. Deze mannen gaan zonder twijfel de derde divisie bereiken als ze blijven trainen en vooral ervaring opdoen (hoewel Rick natuurlijk al een oude rot is :-)).


Trouwens, uitslagen en aankondigingen van VVV op twitter: VVVtafeltennis

Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

10:00 - 18:00

Twitter